Продължете към съдържанието
Мобилен сервиз за гуми в град Видин

Мобилен сервиз за гуми в град Видин и околностите

Аварийна смяна на гуми

  Закъсали сте на пътя със спукана гума и ви се налага сами да се оправяте ? Ако не сте достатъчно подготвени – нямате необходимите инструменти или пък познания , то задачата ви е доста трудна . Започвате да звъните на друг шофьор или познат , който да ви помогне . Но до идването му може да измине доста време и да похабите много нерви . Ние ви предлагаме по-добро решение – мобилен сервиз за гуми !

  Сервиз за гуми BORISOV отскоро разполага с мобилна група  , за спешни случай в град Видин и около него . Помислили сме за всякакви случай ! Можем да подменим спуканата гума с резервната , да я ремонтираме или пък да я заменим с нова . Без значение дали става въпрос за лек автомобил , бус  , автобус или камион . Ние сме насреща и там където е необходимо.

  Обадете ни се и ние ще планираме идването си възможно най-скоро.Ще свършим необходимата работа . А за вас ще остане единствено да запалите автомобила/камиона / си и да продължите по пътя .

  Мобилният сервиз за аварийна смяна ,за момента  работи единствено на територията на Република България!

  Свържете се с нас на телефон 0898 509 766 или ни пишете.

  Разполагаме  с нови гуми за леки автомобили , камиони , селскостопанска техника и джанти за камиони . Винаги може да се свържете с нас за консултация при избора на гуми . Като ни се обадите или посетите на място.
  Последвайте ни и в социалните мрежи . Фейсбук :BORISOV – Сервиз за гуми , Инсатаграм : BorisovGumi за да сте в час с новите продукти и услуги които предлагаме

  Не забравяйте и да ни оцените и оставите вашето мнение за нашите продукти и услуги тук . За нас е важно вашето мнение ! Като по този начин ще помогнете за подобряването на услугите които предоставяме .