Продължете към съдържанието

Нашата история

BORISOV e сервиз и магазин за гуми в град Видин , създаден през далечната 1995г. от управителя на фирмата Крум Борисов , в малък гараж  , с основна дейност – ремонт на тежкотоварни , селскостопански и индустриални гуми.След по-малко от година , се премества в паркинг/ по късно наречен Дилижанс / в близост до СОМАТ , като към ремонта на гуми , започва и да предлага нови гуми за камиони . Там сервизът просъществува до 2007 година.
От 2007 до 2021 година сервиза се намира в Северната промишлена Зона на гр. Видин , в Бирената фабрика  , под наименованието PitStop
Дейността му се разширява , като започва да ремонтира и предлага гуми и за леки автомобили .
От 2021 година сервиза е на ново място – отново в Северна Промишлена Зона , но вече в базата на Видапътстрой , до асфалтова база Катюша. Като променя името си на BORISOV сервиз за гуми.
 Партнираме си с всички водещи фирми в областта на гумите , гуми Примекс , гуми Диана , Мотоексперт , Ванина гуми , Хелиос  … и т.н.
Официален сервиза сме , за монтаж на гуми закупени от  Кауфланд за гр.Видин.

В какво вярваме

Мисия

Нашата мисия е да помагаме   на хората в България , чрез нашите високо качествени ремонти , като по този начин гарантираме техническата изправност и повишаваме сигурността на техните автомобили .
Като за тях остава само да се насладят на  удоволствието от своето пътуване.

Цели

Високо качество на извършените монтажи и ремонти.Стремим се да работим по автомобилите на клиентите все едно работим по своя.

Нашият екип

Крум Борисов

Управител

инж.Цветомир Борисов

механик

А.Василев

Механик